We put the pineapple on the cake !

Wij stellen medewerkers ter beschikking voor de horeca en de evenementensector, zowel voor de bediening, de keuken alsook voor elke andere functie.
Wij bieden diensten op maat voor elk verzoek van onze partners, hoe groot of klein de opdracht ook is.

Onze Talenten hebben allemaal hun eigen persoonlijkheid, maar ze komen altijd naar uw evenement met de juiste outfit en de juiste attitude.
Vanuit onze 3 vestigingen bieden wij oplossingen waar uw behoeften u ook brengen, in België maar ook daarbuiten.
The Sky is the limit !

Luik, Namen
& Brussel

Een globale en
specifieke oplossing

Kwalitatieve
trainingen

Tevreden
partners

Een agentschap op mensenmaat...

Michaël Daniels

Chief Executive Officer

Michaël is de stichter van MDHospitality en is verantwoodelijk voor de coördinatie van de verschillende divisies en de algemene ontwikkeling van alle activiteiten. Michaël, afgestudeerd in hotelmanagement in Maastricht en vloeiend in vier talen, werkt al meer dan 15 jaar als zelfstandig ondernemer in de gastvrijheidsindustrie.

Als strategisch visionair stelt hij zijn vaardigheden ten dienste van zijn partners en collega's. Michaël, die zich bijzonder aangetrokken voelt tot ontwikkeling en innovatie, staat steeds op het scherp van de snee en probeert altijd de huidige markttrends voor te blijven.
Hij coacht MDHospitality met een echte visie en een welwillende blik op het hele team.

Charline Gillet

Chief Operating Officer

Charline is verantwoordelijk voor de gehele operatie bij MDHospitality.
Zij coördineert alle operationele, administratieve en financiële taken en werkt actief samen met onze partners ten behoeve van het beheer van hun missies. Charline is zorgvuldig en goed georganiseerd en heeft aandacht voor detail, kwaliteit en het halen van deadlines. Zij is zowel intern als extern zeer zichtbaar en verzoent perfect het multidisciplinaire karakter van haar functie met het beheer van prioriteiten.

Erkend om haar enorme professionaliteit en niet aflatende inzet, heeft zij van haar positie een centrale en leidende rol gemaakt binnen MDHospitality.

En waarom eigenlijk de ananas ?

Stijlvol en vriendelijk, kleurrijk en leuk. Een vrucht die geen gebrek heeft aan zelfvertrouwen. We hadden ook een banaan kunnen kiezen, maar nee, we kozen voor de ananas om het imago van MDHospitality te vertegenwoordigen. Niet alleen omdat we van de smaak of het uiterlijk houden, maar omdat het het wereldwijde symbool van gastvrijheid en glimlach is.
En bij MDHospitality begrijpen we hoe gastvrijheid, onthaal en service in elkaar zit. Het begint vanaf het allereerste moment. Vanaf uw eerste telefoontje, in onze e-mail uitwisselingen en zelfs wanneer u in ons kantoor binnenstapt. Het is zichtbaar in de kleinste details, in onze filosofie, in onze trainingen. Het is voelbaar in de sfeer binnen het team en in de evenementen die we met onze partners organiseren.
En natuurlijk in de langetermijnrelaties die wij met onze partners willen onderhouden (bij ons bent u niet zomaar een klant, maar een partner!).