Niets is mogelijk zonder jou!

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN FLEXIBELE STUDENTENJOB IN DE HOSPITALITY SECTOR?

We zijn op zoek naar profielen zoals dat van jou!
Wij openen onze deuren voor alle enthousiaste talenten, vol positieve energie die bereid zijn hun vaardigheden te ontwikkelen in de zaal, in de bar, in de keuken, als host of in de logistiek om zo de meest kwalitatieve service te bieden.

Meld je aan voor een infosessie!
Tijdens deze sessie krijg je alle informatie die je nodig hebt om met ons samen te werken en deel te worden van de MDHFamilie.


Jouw carrière bij MDH

Bij MDH zijn we geïnteresseerd in jouw toekomst!
Wij wensen bovenal dat onze Talenten zich kunnen ontwikkelen en begeleiden hen bij het uitbouwen van hun toekomst door hen concrete perspectieven op ondernemerschap aan te bieden.

Met dank aan onze partners die steeds vaker de behoefte hebben aan managers voor specifieke opdrachten en omdat wij ervan overtuigd zijn dat de studenten van vandaag de ondernemers van morgen zijn, bieden wij onze talenten de mogelijkheid om zich binnen MDH te ontwikkelen en door te groeien via trainingen gericht op management en communicatie.

Of het nu is voor de uitdaging of om grotere doeleinden te dienen, wij investeren in hen omdat wij ervan overtuigd zijn dat wij binnen onze teams onze volgende managers zullen vinden.

Concreet,
hoe werkt
het bij MDH?

dot timeline

Registreer online in een paar klikken
Wil je met ons samenwerken en deelnemen aan prestigieuze evenementen met gerenommeerde partners? Top! Registreer je in slechts een paar klikken voor een infosessie.

dot timeline

Woon onze infosessie bij en ontmoet je toekomstige collega's
Welkom bij MDH!
We ontmoeten je in het kantoor van je keuze voor een groepsinfosessie. Tijdens deze sessie leggen we onze filosofie, onze werkvisie en de verschillende missies uit die met onze partners moeten worden uitgevoerd.

dot timeline

Individueel gesprek
Na deze sessie bieden we je een kort individueel gesprek aan om je beter te leren kennen. Geen zorgen, het duurt maar 5 minuten!
Vertel ons over je achtergrond en wie je bent. We zijn geïnteresseerd in jouw ervaring, maar dat is het niet het enige dat telt... We hebben ook belangstelling in jouw profiel en jouw waarden. Want het is door je aan te sluiten bij MDH dat je jouw eigen ervaringen zult creëren !

dot timeline

MDHTRAININGEN
Gefeliciteerd, je bent er bijna!
Vooraleer je aan de slag gaat bij onze partners, bereiden we je voor op de magische wereld van events, keuken, bediening en ontvangst dankzij onze MDH-trainingen. Wij geven je alle tools die je nodig hebt om met een gerust hart en maximaal vertrouwen van start te gaan!
Je zult zeker slagen en plezier hebben in al je jobs met MDH.

dot timeline

Welkom bij de MDHFamilie
We bieden je je eerste baan aan! Ben je gemotiveerd? Daar houden we van  !
Je rol kan snel evolueren met ons, met nieuwe verantwoordelijkheden, want jij bent de toekomst van ons bedrijf.